LUSTRUMREIS NAAR EUROPA

WELKOM BIJ LUSTRUM IN EUROPA!

LEON

FOUNDER & LUSTRUMREISSPECIALIST

Al zolang ik mij kan herinneren heb ik een grote passie voor reizen. In mijn studententijd ben ik reisleider geweest bij een grote reisorganisatie en heb ik veel landen mogen ontdekken met grote groepen mensen. Met name Aziatische landen ben ik erg van gecharmeerd. Een fantastisch continent als je het mij vraagt!

Een aantal jaren na mijn studententijd heb ik daarom lustruminazie.nl opgericht om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met Azië. Dat is zeker gelukt en gaat nog steeds erg goed! Door de corona crisis moest ik echter noodgedwongen dichterbij huis blijven en heb ik het Europese continent verder ontdekt. Sindsdien heb ik dan ook (uiteraard naast Azië) een gigantische crush op Europa! Wat een heerlijk divers continent maar zó anders dan het Aziatische continent.

Om deze reden heb ik besloten het bedrijf uit te breiden naar het Europese continent. Je kan nu bij ons terecht voor lustrumreizen in Azië en in Europa! Neem vooral contact op voor meer informatie en laat je verrassen wat Europa te bieden heeft!

LUNA

CONTENT CREATOR & LUSTRUMREISSPECIALIST

In 2011 zette ik mijn eerste voetstappen in Azië. India om precies te zijn. Mijn ouders hebben altijd een passie gehad voor reizen en wilden deze passie dan ook maar al te graag overdragen op mij. Ik kan niet anders zeggen dan dat ze dat gelukt is.

Ik kan me nog goed herinneren dat we ergens in een klein restaurantje aan het genieten waren van de lekkerste Indiase curry ooit toen er ineens een koe naar binnen kwam lopen. Ik schrok me dood, maar al snel kreeg ik door dat dit in India de normaalste zaak van de wereld is en dat de locals om ons heen niet op of om keken.

Dit zijn de momenten waar ik tijdens het reizen naar op zoek ga. De momenten waarop dingen anders lopen dan je gewend bent, simpelweg omdat je in een ander land met een andere cultuur bent. Die momenten leer je te waarderen en zul je nooit meer vergeten.

Ik zal me voornamelijk bezighouden met de teksten (zowel van de website als van de reisvoorstellen) en daarnaast hoop ik bij te dragen aan het organiseren van een onvergetelijke lustrumreizen.

VRAGEN? STUUR EEN BERICHTJE!