LUSTRUMREIS NAAR BOSNIË

LUSTRUMREIZEN NAAR BOSNIË BOEK JE HIER!
Lustrumreis Bosnië 5

“Lustrumreis Bosnië, wat moet ik daar nou weer?” Heel veel! Hier vind je zoveel spannende activiteiten voor een perfecte lustrumreis! Bosnië en Herzegovina is een land dat sterk in opkomst is, maar bij lange na nog niet zo bekend als de buurlanden. Het land heeft (een van de laatste van Europa) oerbossen, bergen, rivieren, grotten en een stuk strand met zee.

Een van de bezienswaardigheden van Bosnië is het Nationaal Park Sutjeska, dat maar liefst drie keer zo groot is als ons eigen Nationaal Park de Hoge Veluwe. Hier heb je een van de laatste oerbossen van Europa (met bomen van meer dan 300 jaar oud!). Het is daarmee een erg bijzondere plek om te bezoeken tijdens de lustrumreis.

Naast een bezoekje van de mooie straten van de hoofdstad van Sarajevo, moet je ook zeker een bezoekje brengen aan Mostar. Hier springen ieder jaar tijdens een event van Red Bull waaghalzen van de 20 meter hoge brug af het water in. Een waar spektakel om te aanschouwen!

Welke activiteiten kan je in Bosnië ondernemen? Nou, komt ie: mountainbiken en hiken in de bergen, kajakken, raften, canyoning (abseilen van watervallen), relaxen aan het strand of bij een meertje of simpelweg biertjes drinken op een terrasje. Bosnië is uitermate geschikt voor een lustrumreis: onontdekt en een andere cultuur, maar toch relatief dicht bij huis.

VANAF
€ 300

PER PERSOON EXCL INTERNATIONALE VLUCHTEN

VRAGEN? STUUR EEN BERICHTJE!