LUSTRUMREIS NAAR GEORGIË

LUSTRUMREIZEN NAAR GEORGIË BOEK JE HIER!
Lustrumreis Georgië

WELKOM BIJ LUSTRUM IN GEORGIË!

GAMARJOBA!

Georgië is misschien wel een van de meest onontdekte parel van zowel Europa en Azië. Bij een lustrumreis naar Georgië zullen twee werelden bij elkaar komen, op zowel het Europese als het Aziatische continent. Elk type reiziger kan zijn hart hier ophalen. Georgië staat bekend om z’n uitgestrekte landschappen, glooiende bergen, heerlijke wijnen en fantastisch eten.

Je vindt hier bossen, moerassen en een regenwoud, maar ook vulkanische gebergtes, meren en warmwaterbronnen. Zo kun je wandelen over de gletsjers in de bergen met eeuwige sneeuw. In de hoofdstad Tbilisi vind je bezienswaardigheden uit diverse periodes in verschillende stijlen, zoals middeleeuws, neoklassiek, Stalinistisch én hedendaags modern. 

Een lustrumreis naar Georgië is gegarandeerd wijn drinken, het land is namelijk een wijnland bij uitstek! Ook houden Georgiërs van uitgebreid tafelen. Van walnoten, knoflook en aubergine worden de verrukkelijkste hapjes en gerechten gemaakt. 

Door de grote hoogteverschillen, variërend van zeeniveau tot bergpieken van meer dan vijfduizendmeter, vind je hier grote temperatuursverschillen. In de bergstreken is het in de zomer koel    ( 20°C ). Aan de kust en in de hoofdstad Tbilisi is het erg goed vertoeven en kan de temperatuur oplopen tot 30°C! 

Kortom: willen jullie een lustrumreis dichtbij huis maar wel een stukje Azië meepakken? Stuur ons een berichtje voor de mogelijkheden voor een lustrumreis naar Georgië! 

VANAF
€ 390

PER PERSOON EXCL INTERNATIONALE VLUCHTEN

VRAGEN? STUUR EEN BERICHTJE!