LUSTRUMREIS NAAR ALBANIË

LUSTRUMREIZEN NAAR ALBANIË BOEK JE HIER!
Lustrumreis Albanië

Lustrumreis Albanië: het onontdekte land waar in 2021 het razend populaire programma Wie is de Mol is opgenomen. En nu heb jij de kans om dit land samen met jouw jaarclub of dispuut te ontdekken! Hoe gaaf is dat! Wil jij de plekken van Wie is de Mol bezoeken? Dat kan!

Albanië is een land met ruim 3 miljoen inwoners en grenst onder andere aan Montenegro, Kosovo en Griekenland. In de hoofdstad Tirana wonen zo’n 550.000 Albanezen en is ook de enige echt grote stad van het land. Albanië staat bekend om de gastvrijheid van haar bevolking, mooie stranden, meren, en reusachtige bergen (met de Korab met zijn 2.764m als letterlijk hoogtepunt). Dat maakt dat dit land veel activiteiten te bieden heeft voor een perfecte lustrumreis.

Je vraagt jezelf misschien af welke activiteiten te ondernemen zijn in Albanië. Zo kan je vlakbij de hoofdstad Tirana op een van de 10 grootste zip lines ter wereld. Iets dat niet te missen is voor adrenaline junkies! Heb je zin in een boottocht en daarna een overnachting op 1000m met een adembenemend uitzicht over de stranden? Check! Verder kan je zeer goed raften en hiken in de bergen van Albanië.

Wil jij graag naar het land van Wie is de Mol en een bestemming in Europa ontdekken dat nog niet is ontdekt door het massatoerisme? Ga met ons naar Albanië en bezoek de mooiste plekjes en onderneem de meest vette activiteiten.

VANAF
€ 300

PER PERSOON EXCL INTERNATIONALE VLUCHTEN

VRAGEN? STUUR EEN BERICHTJE!