LUSTRUMREIS NAAR SLOVENIË

LUSTRUMREIZEN NAAR SLOVENIË BOEK JE HIER!
Lustrumreis Slovenie

ZDRAVO!

Slovenië is een land van vele mogelijkheden en valt in de categorie klein maar fijn. De reisafstanden tussen de verschillende bestemmingen zijn niet groot en daardoor kunnen jullie in een kort tijdsbestek veel van het land zien. 

Het land staat bekend om haar reusachtige bergen, helderblauwe meren en prachtige grotten. Door deze adembenemende natuur heeft het land dan ook genoeg vette activiteiten om uit te kiezen – denk aan o.a. kajakken, raften, suppen en ziplinen. Maar ook goede feestjes pakken kan in dit fantastische land: Ljubljana is een toegankelijke stad met vele terrassen en gezellige bars en clubs. Pak ook nog een stukje cultuur mee en bezoek één van de sprookjesachtige kastelen.

Zin in het strand? Ook dat is mogelijk in Slovenië! En als kers op de taart heeft het land ook nog een geweldige wijnstreek dus bereid je maar alvast voor op overheerlijke wijnen tijdens jullie lustrumreis. Bij goede wijn hoort heerlijk eten: de Sloveense keuken staat bekend om de vele invloeden uit andere Europese keukens omdat het vroeger op een oude handelsroute lag. 

Kortom, de diversiteit van Slovenië staat garant voor een toffe lustrumreis. Geniet van de prachtige natuur, ontdek in een paar dagen de bruisende groene stad Ljubljana en eindig jullie lustrumreis op het strand, een top combinatie wat ons betreft! Zijn jullie net zo enthousiast? Stuur ons een berichtje voor de mogelijkheden van een lustrumreis naar Slovenië. 

VANAF
€ 510

PER PERSOON EXCL INTERNATIONALE VLUCHTEN

VRAGEN? STUUR EEN BERICHTJE!