LUSTRUMREIZEN NAAR LITOUWEN BOEK JE HIER!

WELKOM BIJ LUSTRUM IN LITOUWEN!

LABAS!

Lustrumreis Litouwen: feestjes, natuur en actieve activiteiten. Litouwen behoort tot de Baltische staten en grenst aan Rusland, Letland en Polen. De hoofdstad Vilnius is een stad waar duizenden studenten studeren en daarom een bruisend nachtleven kent. Omdat hier veel studenten studeren zal je ook voor een biertje een uiteten gaan niet persé veel geld kwijt zijn.

Buiten Vilnius heb je de mogelijkheid om te kayakken, naar het strand te gaan of naar een waterpark met sauna’s en stoombaden te gaan. In het zwembad worden ook cocktails en biertjes geserveerd!

Litouwen is fantastisch maar ondanks dat raden aan om een lustrumreis naar Litouwen in ieder geval te combineren met Estland of Letland voor de full experience! Zo kan je het meeste uit een lustrumreis in de Baltische staten halen! 

VANAF
€ 210

PER PERSOON EXCL INTERNATIONALE VLUCHTEN

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Ben je na het lezen van de website enthousiast geworden en wil jij graag op lustrumreis op een van onze bestemmingen in Europa? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat je verrassen door de eindeloze en zeer betaalbare mogelijkheden!