LUSTRUMREIS NAAR LETLAND!

LUSTRUMREIZEN NAAR LETLAND BOEK JE HIER!
Lustrumreis Letland

Lustrumreis Letland, een must-go voor avontuurzoekers! Letland behoort tot de Baltische staten en grenst aan Rusland, Estland en Litouwen. De hoofdstad Riga is een stad om niet snel te vergeten en om vaker terug te komen. Het historische centrum staat op de Unesco-werelderfgoedlijst en dat is niet zonder reden. De prachtige en sfeervolle straten en de artistieke trap- en klokgevels op de historische gebouwen maakt deze stad echt een om op het lijstje te zetten.

Naast het feit dat je eindeloos kan rondlopen in deze mooie stad kan je er eveneens goed stappen in het nachtleven en lekker dineren. Ook kunnen we een mooie kajak-tour organiseren door het centrum van de hoofdstad. Een leuke manier om de stad te ontdekken.

Net buiten Riga heb je de mogelijkheid om tegen elkaar te racen in oude auto’s (van het merk Fiat) en al jouw vrienden te verslaan. Vind je dat nog niet spectaculair genoeg? Kies dan voor een off road jeep avontuur of met elkaar te bobsleeën op het 1200m lange bobslee parcours. Ben je een waterrat en wil je liever naar een waterpark met sauna’s en stoombaden waar ook lekker biertjes en cocktails mag drinken? Check!

Wil je een out-of-the-box lustrumreis? Combineer Estland met Litouwen en Letland voor de full experience en tik alle landen af op je bucketlist! Wat ons betreft een aanrader en zeer goed te doen! 

VANAF
€ 210

PER PERSOON EXCL INTERNATIONALE VLUCHTEN

VRAGEN? STUUR EEN BERICHTJE!