LUSTRUMREIS NAAR ESTLAND

LUSTRUMREIZEN NAAR ESTLAND BOEK JE HIER!
Lustrumreis Estland

Estland is misschien niet een land waar je meteen aan denkt bij een lustrumreis. Het is echter met zijn mooie hoofdstad, mooie natuur en niet al te groot landoppervlakte zeer geschikt als lustrumreis! Ook ligt Estland perfect ten opzichte van Helsinki, de hoofdstad van Finland. Neem bijvoorbeeld de internationale ‘party boot’ naar Helsinki en ontdek een beetje van beide landen. Een lustrumreis naar Estland heeft veel potentie, ook voor de ietwat kleinere portemonnee.

Tallinn is de hoofdstad van Estland en is een prachtige bestemming. Het heeft een oude stadsmuur en eeuwenoude straten. Bier is heel populair in Estland en wordt sinds jaar en dag gebrouwen. Het kan dan ook geen toeval zijn dat een heerlijke bierproeverij eigenlijk altijd wel als activiteit meegenomen wordt. 

Ben je niet zo van het bier drinken? De hippe koffie- en eettentjes schieten als paddenstoelen uit de grond. Tallinn wordt met de dag hipper en is daarom een ideale lustrumreisbestemming!

Even buiten de stad heb je de mogelijkheid de natuur in te duiken. Zo vind je hier het grootste veengebied van Europa, dat ruim vier keer zo groot is als de Biesbosch. Vlakbij dit natuurgebied heb je de mogelijkheid om zeer oude auto’s te huren en deze als botsauto’s te gebruiken (geen rijbewijs nodig!). Als kers op de taart: je kan op het einde met een Sovjet tank eroverheen rijden.

Wil je een out-of-the-box lustrumreis? Combineer Estland met Litouwen en Letland voor de full experience en tik alle landen af op je bucketlist!

VANAF
€ 310

PER PERSOON EXCL INTERNATIONALE VLUCHTEN

VRAGEN? STUUR EEN BERICHTJE!