LUSTRUMREIS NAAR KROATIË

LUSTRUMREIZEN NAAR KROATIË BOEK JE HIER!
Lustrumreis Kroatie

Lustrumreis Kroatië: een must-see voor de Game of Thrones-fans onder ons maar ook voor ieder ander is het een fantastische bestemming. Het land heeft namelijk zo veel te bieden van leuke steden en een indrukwekkend binnenland tot wel ongeveer 1200 adembenemende eilanden.

Een bezoek aan Dubrovnik mag niet ontbreken tijdens jullie volgende lustrumreis naar Kroatië. Het unieke van deze oude stad is dat de binnenstad volledig is omringd door hoge stadsmuren. Daarbinnen vind je allemaal smalle straten en sfeervolle steegjes. Het is niet voor niets dat deze stad de bijnaam “de parel van de Adriatische Zee” heeft.

 Naast Dubrovnik heb je natuurlijk ook nog het bekende Split, één van de grootste steden van Kroatië. Deze havenstad heeft een oud centrum met als hoogtepunt het Paleis van Diocletianus. Daarnaast vind je er een prachtige autovrije boulevard waar je heerlijke cocktails kunt drinken bij één van de leuke barretjes.

De natuurliefhebber zal versteld staan door de vele mooie landschappen die je in Kroatië vindt. Het Krka National Park mag zeker niet overgeslagen worden, maar het absolute hoogtepunt is het Plitvice National Park waar je wel 15 meren en zelfs 90 watervallen vindt, dé perfecte plek om te hiken! Maar er zijn nog genoeg andere outdoor activiteiten te beleven. Raften, canyoning, mountainbiken? Kroatië draait haar hand er niet voor om.

Klaar met de bergen? Dan hop op naar het strand! Met een ligging aan de Adriatische Zee kent Kroatië zo’n 1200 eilanden. Eén van de mooiste en bekendste eilanden is Hvar. Hier vind je paradijselijke stranden en goede feestjes in de beach bars en de clubs. Een must-do is een dagje eilandhoppen naar de omliggende eilanden en kajakken op zee!

Een lustrumreis naar Kroatië wordt gegarandeerd een onvergetelijke reis. De historische steden worden afgewisseld met de hoge bergen, heldere meren en prachtige stranden, dus genoeg tijd om de cultuur en het land beter te leren kennen en de feestjes mee te pakken. Boek nu jullie volgende lustrumreis naar Kroatië!

VANAF
€ 450

PER PERSOON EXCL INTERNATIONALE VLUCHTEN

VRAGEN? STUUR EEN BERICHTJE!