LUSTRUMREIS NAAR GRIEKENLAND

LUSTRUMREIZEN NAAR GRIEKENLAND BOEK JE HIER!
Lustrumreis Griekenland

Lustrumreis Griekenland: dat wordt optimaal genieten van de zon, het heerlijke eten en de fascinerende cultuur! Waan je als een Griekse God(in) tijdens jullie lustrumreis bij het bezoeken van de archeologische highlights om vervolgens neer te strijken op de prachtige stranden van één van de Griekse eilanden.

Aankomen in de Griekse hoofdstad, Athene, is een stap terug doen in de tijd. In deze bakermat van de Oudheid mag een bezoek aan de Parthenon-tempel en de Akropolis-berg niet ontbreken. Daarna is het fast forward naar het nu en kunnen jullie je laten onderdompelen in de Griekse cultuur: de Grieken houden zeker van een goed feestje.

Een lustrumreis naar Griekenland is niet compleet zonder één van de eilanden te bezoeken. Verheug je op mooie stranden met kraakblauw water en idyllische stadjes! Elk eiland is anders en het grote voordeel is dat je heel makkelijk kunt eilandhoppen door de goede verbindingen met de veerboten. En veel water betekent ook genoeg wateractiviteiten te beleven, dus zin om te zeilen, op jet ski’s te varen of te kajakken op zee? Hell yes!

In het binnenland is het vooral bergachtig, dus ook de actievelingen onder ons komen aan hun trekken in Griekenland. Genoeg vette hikes om te doen door de bergen of door de enorme kloven heen, maar ook als je even wat anders wilt dan de benenwagen komt het goed – denk aan canyoning, mountainbiken of paragliden, het kan allemaal!

Naast de steden, het strand en de bergen heeft het land nog zo veel meer te bieden. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan een olijfboomgaard en kom meer te weten over hoe olijfolie gemaakt wordt. Laat je hart veroveren door de Griekse keuken: iemand zin in feta, souflaki, moussaka en tzatziki? Je zal er geen genoeg van krijgen hier! En sla ook zeker de wijngaarden niet over, de Grieken weten wel hoe ze een goed flesje wijn moeten maken. Heerlijk met een ondergaande zon! 

Kortom: boek jullie volgende lustrumreis naar Griekenland en maak er een onvergetelijke ervaring van!

VANAF
€ 384

PER PERSOON EXCL INTERNATIONALE VLUCHTEN

VRAGEN? STUUR EEN BERICHTJE!